ERP

Image
Cincisprezece ani de soluții inovatoare în doar trei cuvinte, Soft1 Series 5. Dezvoltata pe platforma Soft1, noua varianta Soft1 Series 5 a fost reconstruită în totalitate, de la interfață până la arhitectura software care stă în spatele ei.
Dotată cu numeroase îmbunătățiri, rafinată cu noi funcționalități revoluționare, noua versiune Soft1 reprezintă una dintre cele mai importante lansări de produs din istoria SoftOne.

Este vorba despre principiile care stau în ADN-ul SoftOne încă de la înființarea companiei: inovație, simplitate și fiabilitate. Acestea reprezintă liantul perfect între computere, telefoane mobile și Internet și oferă utilizatorului o experiență spectaculoasă, atât la nivel intuitiv, cât și cognitiv. Și, cel mai important aspect, noul Soft1 Series 5 aduce funcționalități cu adevărat relevante și oferă utilizatorilor o experiență uniformă, de pe orice dispozitiv.

Soft1 Cloud CRM Series 5

Oriunde te-ai afla, fii aproape de clienții tăi

Soft1 Cloud CRM Series 5 este o soluție completă în Cloud care permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clienților și statusul oportunităților de vânzare, comenzi şi facturi de vânzare, rapoarte de management, cu filtrele dorite, oriunde și oricând. Informațiile utile se pot centraliza într-un singur loc și astfel compania ta isi va eficientiza vânzările, marketingul şi suportul oferit clienților.

Dispunând de funcționalitati dedicate pentru managementul activităților zilnice, Soft1 CRM permite angajaților acces în orice moment la datele clienților, având posibilitatea chiar de a crea noi oportunități de vânzare din orice locație și folosind orice dispozitiv mobil.

Utilizând cele mai avansate servicii de tip Data Center ale Microsoft, Soft1 Open Enterprise CRM vă oferă următoarele avantaje: flexibilitate - poți alege funcționalitățile dorite, costuri reduse - plătești pentru ce și cât folosești, implementare rapidă, securitate, mobilitate - poate fi accesată de oriunde și de pe orice dispozitiv mobil.

Image

WMS

Image

Soft1 Mobile Warehouse

Soft1 Mobile Warehouse gestionează activitățile depozitelor de mărfuri, distribuție sau producție. Folosind un dispozitiv mobil PDA, cu Soft1 Mobile Warehouse, puteți efectua sarcini zilnice cu privire la managementul mărfurilor, gestionarea depozitării, recepția materialelor, gestionarea congestiei și alte activități conexe.
Soft1 Mobile Warehouse furnizează informații în timp real, suportă reducerea erorilor de recepție, colectarea, inventarierea și optimizarea fluxurilor de depozitare. Un sistem eficient de gestionare a depozitelor (WMS) are capacitatea de a îmbunătăți semnificativ calitatea managementului depozitului și de a aduce valoare adăugată în întregul lanț logistic pentru orice tip de companie, cum ar fi producătorii, distribuitorii, importatorii sau comercianții cu amănuntul.

Avantaje

Soft1 Mobile Warehouse

 • Procesare rapidă și precisă a comenzilor.
 • Fluidizarea recepțiilor și inventarierea rapidă și precisă.
 • Reducerea erorilor de livrare.
 • Creșterea eficienței încărcăturii mărfurilor prin folosirea culesului.
 • Plasarea optimă a mărfurilor în depozit.
 • Stocarea automată a datelor din spațiul de stocare pe dispozitivele mobile.
 • Cunoașterea nivelului stocurilor.
 • Organizarea eficientă a stocării prin vizualizarea unei înregistrări a spațiului liber de stocare la nivel de celule.
 • Reduce timpul de manipulare în depozit.
 • Reduce costului de rulare a depozitului.
 • Asigură trasabilitatea mărfurilor de la recepție până la ieșirea din depozit.
 • Oferă transparență proceselor de depozitare.
 • Dovezi exacte ale persoanelor din depozit.
 • Creșterea productivității angajaților.

Soft1 360

Image

Soft1 360 este o soluție mobilă care oferă acces la aplicația Soft1 implementată prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor sau laptop-urilor oriunde te afli, fără restricții de timp și locație, fără a necesita infrastructuri suplimentare.

Soft1 360 vă permite să vizualizați toate browserele și rapoartele legate de drepturile de acces ale utilizatorilor, editarea sau ștergerea înregistrărilor curente (comenzi, facturi, inventar), inserând înregistrări noi.

Soft1 360 poate fi personalizat și implementat cu ușurință, indiferent de modul în care funcționează Soft1 ERP (On-Premise sau Cloud). Acesta este oferit pe bază de abonament și nu necesită instalații specializate sau alte investiții în hardware.

Acest serviciu sprijină companiile în optimizarea costurilor de operare, oferind acces rapid și flexibil la tehnologii de ultimă oră, care le pot oferi un avantaj competitiv față de concurență.

Search